DITA Records- 1-st Anniversary @ DAMIR PUSHKAR & ADOO

SUBOTA: 07.03.
START: 22: 00 h
ENTRY: 30 kn

 DITA records @ Galileo bar

♫♫ ” DITA Records” Hrvatska etiketa osnovana 2014. godine u Rijeci . Glavni pokretač i ujedno i vlasnik etikete je dobro poznati riječki Dj Tommy Marquez. Etiketa je fokusirana na House,TecHouse i Progrresive House glazbenu produkciju.

► Tomislav Pavletić a.k.a „Tommy Marquez“ iz Rijeke, stari je DJ koji je započeo svoju karijeru davne 1999. godine. Njegovi nastupi zapamćeni su u noćnim klubovima poput „La Noche“ „Galileo“ i ostalim riječkim klubovima. Za svoji performans kaže da prati ritam ritma divljih zabava. Čini sve kako bi postigao vruću atmosferu na plesnom podiju. Nakon 13 godina na sceni, 2014.g. odlučio je osnovati „D.I.T.A records“ projekt i glazbenu etiketu.
www.facebook.com/pages/Tommy-Marquez/438675892931771
https://soundcloud.com/tommy-marquez-5

► Damir Pushkar nastupiti će kao jedan od glavnih izvođača ” 1. Anniversary DITA” zabave. Njegov prvi release “NEW NAMES”, 2009. godine postigao je vrtoglavi uspjeh te se mjesecima nalazio na broju 1 najprodavanijeg singla na DJ TUNES stranicama! Navesti ćemo nadalje samo velike uspjehe Damira koji je, zajedno sa njegovim produkcijskim partnerom Fabianom Jakopetzom, imao priliku za sudjelovanje u remiksiranju glazbenog uradka poznatog svjetskog DJ-a TIESTO. Nakon toga otvaraju mu se mnoga vrata u produkcijskom svijetu te sa Fabianom zajedno radi remikseve za prestižne današnje zvijezde kao što su Spartaque, Oliver Moldan, Airwave, Matt Darey, Jake Childs, Tourist, Danielle Petronelli i još puno njih. Damir Pushkar je u godinu dana izdao preko 60 releasova , a njegovi planovi za naredne godine su veliki. Svira najviše progressive i tech-house, a njegovi setovi su uvijek dinamični i puni energije!
https://www.facebook.com/damir.puskarevic.3
https://soundcloud.com/damirpushkar

►DJ ADOO (rođ.1985) je house, tech-house i minimal techno artist, DJ & producent iz Pule, Hrvatska. Prvi techno i trance partiji koje je pohodio u svojim tinejđerskim godinama omogućili su mu razvijanje velike zanimacije za elektronsku glazbu. Godinama nakon, postao je aktivan u praćenju hrvatske scene dok nije došao do realizacije i želje da se okuša u DJ vodama. 2010 godine započeo je vlastitu produkciju baziranu na prijašnjem iskustvu sa raznim vrstama glazbenih žanrova. Prvo izdanje izdao je na hrvatskom labelu Tech-Art sa remixevima poznatih hrvatskih producenata. U 2010/2011, započeo je suradnju s producentom iz Pule – Welldone. 2012 godina rezultirala je velikim uspjehom Adoo-a širom cijele svjetske glazbene scene. Njegova glazba je bila podržana od strane poznatih artista; Umek ga je uključio u svoje top liste i podcast Behind The Iron Curtain – nazivajući duo Adoo & Unique (Cro) eastern flavour (u 2012-oj Adoo i Unique se udružuju i kreiraju puno uspješno objavljenih radova), Richie Hawtin je odsvirao njegove uratke, bio je uključen i na Blacksoul-ovoj Amsterdam Dance Event kompilaciji – ujedno je odradio i gostovanje za 1605 podcast. Labelovi kao 1605, Toolroom, Alchemy, Alleanza, Phunk Traxx, Blacksoul, Moan Recordings, Gramma Rec, Red Eleven Recordings i Frequenza limited objavili su njegove radove u 2012-oj, sve plasirane veoma visoko na raznim top listama Beatporta i ostalih glazbenih web stranicama specijaliziranim za skidanje glazbe, dok je paralelno bio podržan od strane raznih DJ-a i producenata kao dio njihovih mjesečnih top lista. Svirao je na mnogim partijima uz poznate DJe kao što su : Richie Hawtin, Terry Francis, Daniel Portman, 2000 and One, Jay Lumen, Petar Dundov. Njegova produkcija izdana je na poznatim labelovima kao što su: 1605, Phunk Traxx, Natura Viva, Miniatures rec, Moan, Frequenza, Lens Media, Bedroom Muzik.Osim što je njegova glazba bila podržana od strane Mr.White-a kao dio White Sensationa, nesebičnu podršku pružili su mu i sljedeći izvođači: Umek, Dubfire, Christian Varela, Christian Cambas, Alex Kenji, Nick Olivetti, Sabb, Nei Quigley, David Herrero, Alexander Fog, DJ Wady, Krumstroff, Outcode, Nihil Young, Andy Gramm, See Why, Mariano Nateljan, Mark Ash, James Warren, Vladimir Corbin, Louis Langone, Falko Richtberg i mnogi drugi.
Njegova glazba je mješavina prepoznatljivih groovy bas linija koje vas neće tek tako lako pustiti s dance floora.
www.facebook.com/adoo.music
www.soundcloud.com/admir_adoo

► DJ Labozz je počeo sa svojim radom 2009. godine. Ljeto 2010 i 2011 pokazao se puštanjem glazbe na plaži Zrće. Tih godina sudjelovao je u „Collegium“ organizaciji partija na brodovima i puštanju glazbe. Od 2013. godine osnovao je i krenuo raditi na „ Underground Rijeka“ projektu. Ima ulogu predstavljanja lokalnih i globalnih glazbeno talentiranih izvođača, a sve to koristeći „Funktion-One“ sistem novog nemjerljivo kvalitetnog ozvučenja. 2014 godine pokreće projekt “Pure Undergound” partija i postaje dio „Reload“ organizacije te kuje leguru riječke underground scene. S ljubavlju prema glazbi i ljudima koje voli usrećiti glazbom za plesanje, precizno odabire trake za techno i tech-house dozu plesnjaka. Publika je uvijek nanovo iznenađena njegovim preformansom!
www.facebook.com/pages/labozz/
www.mixcloud.com/labozz//

►Na najbolji način u party će nas uvesti mlada nada Riječke scene – Ronnie M.

Na partyu se za odličan sound brine Kimatika Funktion-One (Official) soundsystem.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
————————–—-PARTNER—————————
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
● DITA Records
● Underground Rijeka
● Pure Underground
● Kimatika ( Funktion One)
● Eurodom.hr Pro DJ shop
● Galileo Bar

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
————————–—–SUPPORT————–————
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

● Festival.hr
● Muzika.hr
● Klubska Scena / Clubbing Scene
● PartyHR Portal
● Partyinfo.si
● Novi list