STRICTLY UNDERGROUND Vol.1 / GALILEO BAR

Dragi nasi đuzeri, pozivamo vas na još jedno druženje u Galileo baru s novim party serijalom, ali i dalje striktnim
underground smjerom.

Strictly Underground Vol.1
Strictly Underground Vol.1

Poštovani ljubitelji nekomercijalne elektronske glazbe, sadašnji i budući, imamo dobre vijesti za sve vas.
Kao headlinera vam predstavljamo perspektivnog slovenskog DJ-a i producenta – Alex Ranerro.
Domaću podršku ovaj put daju Tino Dobrić, Marin Biocic o čijoj glazbi već odavno znate sve i nova nada
underground scene LaSeech.

S ponosom najavljujemo Funktion One sound system po mnogima najbolji i najkvalitetniji sound system na svijetu.

► ALEX RANERRO (Slo)
https://www.facebook.com/AlexRanerr/
https://soundcloud.com/alex-ranerro
http://www.beatport.com/artist/alex-ranerro/191465

►TINO DOBRCIC
https://www.facebook.com/tinodobricDJ
http://www.mixcloud.com/Tino_DJ/

►MARIN BIOCIC aka Mr. Marley
https://www.facebook.com/marinbiocicdj
https://soundcloud.com/mr-marley

►LASEECH
http://www.mixcloud.com/laseech/

►SUBOTA 07.02.2015.
►START: 22:00
► ENTRY: 30,00 KN
►GALILEO BAR / RIJEKA

MEDIA SUPPORT:

● Muzika.hr
● Klubska Scena
● GeTogether Rijeka
● Novi List
● Croatia HaveFun

PARTNERI:

● Kimatika
● RIJEKArnacija

ALEX RANERRO rođen je u Zagrebu (Hrvatska), ali se njegova obitelj ubrzo seli u mali grad Laško, Slovenija. Glazba je uvijek bila Alexova velika ljubav i njegov način života. Njegov glazbeni put je počeo u vrlo ranoj dobi. Sa samo osam godina, je krenuo svirati saksofon. Jurnjava za novim kreativnim melodijama i jedinstvenim zvukovima dosegla je i do glazbene produkcije.

Uz naporan rad i zalaganje, došli su prvi rezultati, kao i njegov prvi zapis »Bang Her” potpisan na Umek-a 1605 Music Therapy. Neki od njegovih sljedećih projekata također su pušteni na uglednim etiketama kao što su Natura Viva, Neptuun City, Get Funky Music, Influential Music , potpora Umeka (puštao ga je u svom slavnom radioshowu “Behind The Iron Curtain”) kao i ostalih : Mike Vale , My Digital Enemy, Paul Nastojte, Heartik, Daniel Greenx, Ant Brooks, Mario Ochoa, Youri Donatz Angel Stoxx, Dennis Ramoon i Luca M.

Alex Ranerro broji mnogobrojne klubske nastupe, festivale i radio emisije te je također prisustvovao raznim događajima diljem Slovenije, Hrvatske i Španjolske. Alex redovito vrti u klubovima kao što su Cirkus, Klub K4, Klub Euforia, Klub Pržan, Klub Terazza i na festivalima kao što su Cipkarija, gdje je svirao uz Marka Nastića i Raul Mezcolanza. Alex je također zagrijao pozornicu na Kurzschluss za Umeka, Phunk Investigation i ostatak 1605 Music Therapy posade.
Alex je vrlo zauzet u ovom trenutku, radi na zajedničkim projektima s Angel Stoxx i Dennis Ramoon.
Razigrani, razvijen, jedinstven i prepoznatljiv su riječi koje najbolje njegov stil kao DJ-a i producenta.
Alex Ranerro brzo postaje jedan od najperspektivnijih novih talenata na slovenskoj house sceni.

TINO DOBRIĆ je mladi glazbeni entuzijast koji je otkrio svoju strast prema elektronskoj glazbi u svojim ranim tinejdžerskim danima. Eksperimentiranje s glazbom postaje njegov glavni hobi, te je Tino proveo dosta vremena razvijajući svoj glazbeni ukus i vještine daleko od očiju javnosti. Nedugo nakon njegovog nastupa na Lovable Fairy Tale radijskoj emisiji na Proton Radiu, Tino je postao član Lovable Fairy Tale te je svibnja 2012 godine osvojio Burn Studio Residency natjecanje u Hrvatskoj. Također je nastupio na jednom od najvećih europskih festivala – EXIT-u. Njegov glazbeni stil je mješavina industrijskog i dub techna, a oni koji su imali priliku da ga čuju, uvjerili su se u njegovu sposobnost da se poveže sa publikom.

MARIN BIOČIĆ aka Mr. Marley započeo je svoju karijeru kao 15-godišnjak, puštajući glazbu u lokalnim klubovima i barovima. Stvaranjem Seriously Twisted tima započinje izravno sudjelovati u kreiranju i organizaciji elektronske scene u Istri. “Girandella Beat Beach Rabac” i “The guest room” su događaji s kojima je skrenuo pozornost na sebe i svoj prepoznatljiv zvuk. 2012-te godine izašao mu je prvi single “Hedonysm” za Tested Records. Drugim riječima, Marin Biočić aka Mr. Marley je nevjerojatno svestran DJ, s dubokim razumijevanjem korijena plesne glazbe.

LASEECH Ima samo 19 godina, a do sad je vrtio na Outlook festivalu, Slurp festivalu, Illetricity festivalu, promo partiju za Kanegru beach festival i brojnim partijima po Istri.